Uurrooster – Boek een consultatie

U kan steeds terecht op afspraak bij de artsen, Dr. Stijn Delputte, Dr. Egmont Mechelaere, Dr. Thomas Jonbloet (haio) en Dr. Charlotte Dujardin. Het is gelijk bij welke arts u komt; de artsen vormen één team die uw dossier samen beheren. Voor een tijdstip / afspraak kan u doorklikken naar de online agenda via de link hieronder, of gewoon bellen.
Als er geen online-afspraak meer mogelijk is op de dag zelf, en u heeft een dringend probleem, dan kan u steeds telefonisch contact opnemen met de praktijk.
De praktijk blijft steeds open het jaar rond; er zijn géén sluitingsdagen, behoudens op de klassieke zon- en feestdagen.
Het onthaal is open in de voormiddag, van maandag tot en met vrijdag, van 7u30 tot 12u00.
Stefanie Vandecasteele, verpleegkundige/praktijkassistente  zal u met plezier verder helpen.
U kan TELEFONISCH in de VOORMIDDAG een afspraak maken bij Stefanie, voor een verpleegkundige akte (bloedname, vaccinatie, COVID-wisser,…) waarbij u niet door een arts hoeft gezien te worden.

Voormiddag Namiddag Avond
maandag 7u30 – 12u00 & HB* HB 16u00 – 19u00
dinsdag 7u30 – 12u00 HB 16u00 – 19u00
woensdag 7u30 – 12u00 & HB HB 16u00 – 19u00
donderdag 7u30 – 12u00 & HB HB 16u00 – 19u00
vrijdag 7u30 – 12u00 & HB HB 16u00 – 19u00
zaterdag 7u30 – 12u00

*HB: Huisbezoeken

______________________________________________________________________

Enkele tips voor een vlot verloop van uw consultatie:

 • Laat uw identiteitskaart uitlezen als u voor het eerst komt of als uw identiteitskaart werd vernieuwd.
 • Tracht uw vragen, alsook de benodigde voorschriften, zoveel mogelijk te bundelen, bijvoorbeeld door ze vooraf op te schrijven op een briefje 
 • Geef in het begín van de consultatie meteen aan waarvoor u komt, ook als dit voor meerdere zaken is.
 • Indien u voor meerdere zaken komt, zal er samen voor iedere situatie afgesproken worden hoe deze het best aangepakt worden. Het kan dus voorvallen dat de arts u vraagt om enkele problemen te bespreken in een opvolgingsafspraak.
 • Ook voor dringende zaken zal steeds de gepaste hulp tussendoor geboden worden.
 • Indien u voor 2 personen komt, probeer dan steeds 2 vakjes te reserveren.

 

U kan op 3 manieren een consultatie boeken:

 1. via de website een tijdstip / afspraak boeken: www.artsenhuistewynckele.be
 2. telefonisch een tijdstip /afspraak vragen, bij voorkeur tijdens de openingsuren van het onthaal (7u30 – 12u00)
 3. aan het onthaal een tijdstip /  afspraak vragen ( 7u30 – 11u00)
 • Wij  raden u aan bij voorkeur een afspraak te maken via de website. Dit is de gemakkelijkste manier om zelf uw tijdstip te kiezen én u kan de afspraak tot 4 uur vooraf zelf beheren (indien u uw email-adres opgeeft).
 • De bedoeling is u een richt-uur te geven, zodat u geen lange wachttijd meer heeft. Hou wel rekening met een speling van 0 tot 15 minuten op dit richt-uur. We hopen op uw begrip indien er toch vertraging is bij onvoorziene omstandigheden.
 • Ook voor dringende zaken zal steeds de gepaste hulp tussendoor geboden worden.
 • U zal steeds op de dag zelf geholpen worden wanneer nodig.
 • Indien er geen directe afspraakmogelijkheid is op de website, kan u altijd nog telefonisch contact nemen met de praktijk.
 • Voor een consultatie wordt 15 à 20 minuten voorzien. Dit is de consultatie-tijd voor één persoon. Wanneer u met twee langskomt boekt u best twee consultaties.
  Wanneer u voor uzelf meent meer tijd nodig te hebben, overlegt u tijdens het eerste consult samen met de arts wat u het dringendst behandeld wil zien, of plant u samen met de arts een volgende raadpleging om alles rond te krijgen. Eerder uitzonderlijk kan u telefonisch ook een dubbele consultatie boeken.